Lumanari de Botez Personalizate – Afla cel mai bun pret!

Traditia presupune existenta luminii la fiecare astfel de eveniment, sub forma lumanarii de botez, achizitionata, de obicei, de nasi. Noi îți venim în ajutor și îți propunem lumanarile de mai jos pentru cel mai frumos botez.
Lumanare botez Mikey 2 | Karmens.ro - Trusou botez personalizat

Cauti lumanari deosebite pentru botezul bebelusului?

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui copil si a proaspatilor parinti. Deși este o sărbătoare frumoasă și cu mare însemnătate, cei mai mulți părinți și nași sunt speriați din cauza tuturor detaliilor care trebuie puse la punct. Traditia presupune existenta luminii la fiecare astfel de eveniment, sub forma lumanarii de botez, achizitionata, de obicei, de nasi.

Acestea pot fi personalizate – dupa plasarea comenzii, vei primi un telefon din partea firmei pentru a furniza toate detaliile, cum ar fi numele copilului, data nasterii acestuia sau un mesaj special. De asemenea, aceste lumanari sunt in culori potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fete.

Noi îți venim în ajutor și îți propunem lumanarile de mai jos pentru cel mai frumos botez. Iti recomandam mai jos cateva optiuni, disponibile in diverse culori.

Recomandarile noastre

250.00 Lei
out of stock
Camerabebelusului.ro

Bebe Top 10
Logo